Dette samler jeg på

Jeg er flittig gjest på alle byens bruktbutikker og loppemarkeder. Noe jeg alltid samler på er kjøkkenting fra 50-70 tallet. Helst i fine farger, er ikke særlig glad i brunt og orange på kjøkkenet. Husverten min har lovd meg ny kjøkkeninnredning, så jeg gleder meg til å vise fram alle funnene mine i nykjøkkenet! Skal til IKEA på lørdag for å samle ideer...Har nemlig fått i oppdrag å planlegge nykjøkkenet - jeg bare elsker husverten min!

Først og fremst samler jeg på Rössler-keramikk. De er veldig populære her, så de er ikke så lette å finne. I dag fant jeg en kaffekopp m/skål :-) De finnes i gult, grønt, lyseblått og rosa, men som oftest finner man bare de grønne delene...Her ser dere litt av samlingen min:

012

Gleder meg til å bli kvitt baderomshylla og få plassert kjøkkentingene mine i riktige hyller og skap! Må bare vente til husvertene kommer hjem fra deres fire måneders Frankrike-ferie (!)...

Ellers så samler jeg på turkise glassvaser og flasker. Her ser dere hvordan litt av samlingen står og samler støv mens de venter på at jeg skal få montert hyller og skap:
009

Andre ting jeg alltid leter etter når jeg er på loppemarkeder er sommerfuglbilder, preparerte sommerfugler i ramme, bilderammer, fine tøystykker (gjerne i 50-70 talls design) og mye mer. Tror likevel at det er på tide å begrense samlemanien litt for heller å konsentrere meg om oppussingen. Hva nytter det å ha fine saker og ting, når leiligheten ellers ser forferdelig ut. Forferdelig er litt overdrevet. Leiligheten har potensial i massevis! Den trenger bare litt maling og de riktige (loppemarked-) møblene. Elsker lyse vegger med muntre, fargerike detaljer som lett kan byttes ut. Alt etter humør,årstid  og samlergalskap ;-)
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits