Farvel appelsinhud!

j263tJeg er myk som en babyrompe...Verdens beste kroppsskrubb har fjernet alle døde hudceller, og hvis jeg har litt flaks så virker den også mot appelsinhud. Koffein er jo i nesten alle moderne anti-cellulitisprodukter, så det kan hende at appelsinhuden forsvinner. Tør ikke håpe for mye. Alle kremene jeg har kjøpt i løpet av de siste årene, dyre og billige, har ikke hatt noen særlig effekt. Bare pengboka mi har merket forskjellen. Denne kroppspeelingen er nesten gratis, den er uten stoffer som skader naturen og den virker!
Verdens beste kroppspeeling:
2 deler kaffegrugg.
1 del havsalt (Ikke for fint eller grovt. Minsk eller dropp saltet hvis du har tørr hud. Prøv deg fram til du finner den blandingen som er riktig for deg). Tilsett så mye planteolje at blandingen får en god konsistens. Jeg bruker solsikkeolje som er både billig og god, men olivenolje er jo kjent for å ha hudpleiende virkning...
Dusj i lunka vann. Skrubb den våte huden godt med peelingen, og skyll godt av. Jeg trenger ikke å smøre meg inn etterpå.
Advarsel! Denne peelingen har en bivirkning. Det blir "litt" søl i dusjen.

Én kommentar

Matja

27.mai.2008 kl.22:55

Den skal jeg huske.Takk for tipset.Har et tips til deg.Mot tørre og ru hender.Ta litt sukker inni hånden,hell over litt olje og masser blandingen godt over hendene.Skyll godt med lunkent vann etterpå.Tørk og smør inn hendene med en håndkrem.Lykke til:)

Skriv en ny kommentar

hits